bloggfarmor är arg och frustrerad på brottslingar

Jag är riktigt förbannad på människor som klampar in i andras hem och gör åverkan.
Grannarna var på fest i går kväll och när dom kom hem, så hade dom haft besök i sitt hus.
inbrottstjuvar hade letat  igenom huset efter värdesaker, dom hade baxat ut ett stort kassaskåp och lagt beslag på familjens tillhörigheter.
Dragit ut byrålådor och rotat överallt.
Hur  är man skapt när man gör så här ?
Finns det ingen moral eller rättspatos?? Har dom inget eget hem ?? Inga barn eller familjer ???

Hur skulle dom själva reagera, om dom  hade haft inbrott och främmande människor hade smugit omkring i deras hus och rotat i deras privata saker och stulit deras värdeföremål.
.
Känslan av att någon bryter din personliga sfär och rör i saker som är dina och heliga för dig.
Hur tror dom här brottslingana att det känns, när man kommer hem , efter en trevlig och glad fest och möts av att huset har varit genomsökt av tjuvar. . . fattar dom inte hur kränkande det är och vilka rädslor det skapar hos husägaren och dennes familj.
Barnen blir ju skräckslagna och det som innan varit deras trygghet, familjen och hemmet, har helt plötsligt satts i gungning.
Vilka följder blir det för människorna som bor och lever i detta hus och som alltid kännt sig lugna och trygga där, vilka känslor och rädslor klibbar sig fast i deras inre ??
Jag skulle tro att det måste kännas fruktansvärt kränkande att någon river runt bland ens alldeles privata saker och bara slänger  runt , det som dom själv a varit noga med och lagt in fint i  lådor, för att spara till framtiden ,  för att det inte ska förstöras.....
Det är ju kanske  inte  i första hand , sakerna i sig, det är ju känslan av att någon brutalt slänger runt det som betyder så mycket personligen, minnen från anförvanter eller saker som du gjort som barn och som du kanse vill spara till nästa generation,.. minnen som man blir varm i hjärtat av..och som inte går att ersätta i pengar.

Det är rent ut sagt, för jävligt  !!!

Förbannade kackerlackor,  dom skulle istället försöka  att använda hjärnan till något bättre , respektera andras egendomar och försöka att framkalla lite empati, det skulle vara bra både för dom  själva och för dom som annars riskerar att drabbas av deras långa smutsiga fingrar..

Fy vad arg jag är !!!         Kvällshälsningar från en förbannad bloggfarmor 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0